Beoordelingen van La Cubanita Hoorn

Recente recensies van La Cubanita Hoorn

4 sterren na 33 reviews

, 19-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was uitstekend; het afhalen liep prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegten. Zag er goed uit en was heel lekker.

, 04-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker eten en kleine hapjes

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Wat hebben we heerlijk genoten, het eten was super lekker, goed verpakt, helemaal top. Op Spotify had ik de la Cuba Nita Playlist gevonden, die mooi opgezet, het was net echt. Maar we hopen ook snel weer bij jullie te mogen komen genieten, van de heerlijke tapas😊

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker Alleen jammer dat je niet contant kan betalen bij afhalen

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik vond het niet geweldig, maak voortaan mijn eigen tapa’s voor dat geld

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima, maar er missen groenten in het menu

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten van jullie tapas. Voor herhaling vatbaar, maar nog liever bij jullie in het restaurant. 😋👍🥳

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Top geregeld. Zowel de manier van bestellen als de kwaliteit van het eten. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom lekker en warm!

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk zelfs de kinderen hebben genoten

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was 1e x dat wij hebben besteld. Alle saus zat door elkaar over de gerechten heen. Eten viel tegen. Zacht, keihard, droog.. Helaas. Ben betere kwaliteit gewend.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten leuk ingepakt etc wel helaas koud geworden onderweg maar zelfs dan is het nog lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals gewend, lekkere tapas. Fijn dat deze service bestaat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en thuis gewoon de tapas kwaliteit van het restaurant zelf ervaren.

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker en ook nog heerlijk warm. Zeker nog een bestellen.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker! Wel behoorlijk lauw en sommige gerechtjes zelfs koud.

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk. Zeker een aanrader!

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles was keurig verpakt en de schalen netjes opgemaakt, erg lekker en zeker voor herhaling vatbaar

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk, na zo een lange tijd! Nu lekker veel aïoli erbij! Keurig op tijd klaar! Toch kunnen we niet wachten om weer lekker bij jullie te komen.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Jammer van al het plastic wat gebruikt wordt. Verder heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk tapas gegeten via afhalen

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten smaakte goed en was warm. Iedereen vond het lekker. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker, maar wat wel iets meer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Top!

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Moeilik om in sterren uit te drukken. Het smaakte goed maar de porties van brood, zalm op toast, champignons en aardappeltjes vonden we erg klein.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk nu ook van de tapas thuis genieten.

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Zalig gegeten, alles netjes verpakt en warm. Super meegewerķt aan een verjaardags toetje! Dank

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere tapas wat verzorgt is verpakt en daardoor ook thuis aangekomen nog warm is. De hoeveelheden waren prima en hebben genoten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, wat hebben we jullie gemist!